ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ)
Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, επιστρέψτε ευκολα το προϊόν σε εμάς στην αχική του συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (είτε από εσάς είτε από τρίτο πρόσωπο που μας υποδείξατε). Προκειμένου να ασκήσετε το διακίωμα σας για υπαναχώρηση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:      

α) Συμπληρώστε την συνημμένη φόρμα επιστροφής.
β) Τοποθετήστε την φόρμα επσιτροφής μαζί  με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία..γ) Αποστείλετε email με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας (αν έχετε λάβει) και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο reloadfashion.gr@gmail.com, αναφέροντας μας ρητώς οτι υπναχωρείτε από την συνναλαγή και επιστρέφετε το προϊόν
δ) Καλέστε την εταιρεία κουριερ που επιθυμείτε προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην αποθήκη κατοπιν αιτήματος                            

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ACS COUIER

Εφόσον έχουν τηρηθεί τα ανωτέρω, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επιστροφή των χρημάτων σας μετά την παραλαβή και την εξέταση του δέματος. Τα επιστρφόμενα προϊόντα είναι υπό την δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Οφείλετε να στείλετε πίσω το προϊόν ή να το παραδώσετε στην ανωτέρω διεύθυνση, χωρίς αδδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπανχωρείτε από την πώληση.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Αν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί σε αυτό που έχετε παραγγείλει θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
α) Συμπληρώστε την συννημένη φόρμα επιστροφής (με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες).    
β) Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία.
 γ) Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο reloadfashion.gr  Εν συνέχεια, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας, προκειμένου αυτή με την σειρά της να σας καλέσει για την παραλαβή του δέματός σας. Σημειωτέον οτι στην περίπτωση αυτή (ελλατωματικό προϊόν) δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα. Επιτρέψτε μας 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής έτσι ώστε να επεξεργαστούμε το προϊόν. Μόλις γίνει ο έλεγχος του προϊόντος (εντός 3-5 εργάσιμων ημερών), θα λάβετε ενημερωτικό email. Μετά την λήψη του email αυτού θα χρειαστούμε 10-30 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων σας.  Αυτό το χρονικό πλαίσιο υπαγορεύεται από την τράπεζα.         
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
H επιστροφή των χρημάτων θα επιστραφεί στο λογαριασμού που έχετε δηλώσει στην φόρμα επικοινωνίας. Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ. ελαττωμα, αστοχία προϊόντος), μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του email που θα μας στείλετε (όπως αναφέρεται πιο πάνω) είτε με ένα τηλεφώνυμα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop μας στο reloadfashion.gr info ή καλεστε μας στο +6948821666 Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας δηλώστε με ποιο προϊόν επιθυμείτε να γίνει η αντικατάσταση.

α) Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης ,

β) ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα
τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων

Επίσης θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε , οτι επιστροφές προιόντων που φέρουν εργοστασιακή ταινία - αυτοκόλλητο ασφαλείας , και έχουν ανοιχθεί ,ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές .


 *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ACS COURIER

 

Επιστροφές και αλλαγές.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράσατε, η reloadfashion.gr θα εκδώσει επιστροφές για το στοιχείο(α) που επιστράφηκαν εντός 14 ημερών από την αγορά, με την προϋπόθεση το στοιχείο(α) να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία, αχρησιμοποίητα και ακέραια. H reloadfashion.gr δεν αποδέχεται την ευθύνη για την απώλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά επιστροφής. Τυχόν απώλειες με τον τρόπο αυτό είναι η ευθύνη του αποστολέα. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση απόδοσης μας που παρέχεται κατόπιν αιτήματος. Η reloadfashion.gr έχει την άδεια να διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί μια πλήρη επιστροφή χρημάτων αν το επιστρεφόμενο στοιχείο(α) είναι σε μια κατάσταση που εμποδίζει τη μεταπώληση στην πλήρη τιμή του προϊόντος. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας. H reloadfashion.gr θα επιστρέψει το κόστος αγοράς του στοιχείου(α) με τη χρήση της αρχικής μεθόδου πληρωμής σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής. Εάν η επιστροφή είναι το αποτέλεσμα μιας λανθασμένης αποστολής παραγγελία ή το στοιχείο είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο κατά την άφιξη, H reloadfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το κόστος της επιστροφής των εμπορευμάτων σε ένα ανώτατο όριο των € 15,00. Είστε υπεύθυνοι για την πλήρη ναυτιλία και την ασφάλιση τα επιστρεφόμενων προϊόντων πίσω σε μας. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά. Απαιτήσεις για απολεσθέντα αγαθά που αποστέλλονται από εσάς πρέπει να αντιμετωπιστεί από εσάς ως τον αποστολέα.

Ελαττωματικά προϊόντα

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφάλεια και σιγουριά για να εξασφαλιστεί ότι φθάνουν σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, τη διαμετακόμιση εμπορευμάτων μπορεί μερικές φορές να υπόκεινται σε βλάβη και μπορεί να φτάσει σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Στην απίθανη περίπτωση να συμβεί αυτό, παρακαλώ πάρτε μια φωτογραφία της ζημίας και να επιστρέψει το στοιχείο(α). Aφού λάβουμε και εξετάσουμε το επιστρεφόμενο στοιχείο, θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν. Αν θα πρέπει να ζητηθεί η επιστροφή, τότε η επιστροφή θα γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας δώσει επίσης το κόστος της επιστροφής ταχυδρομικά τέλη σε ένα ανώτατο όριο των €15,00. Παρακαλούμε να λάβετε απόδειξη της απόσπασης πιστοποιητικού από το ταχυδρομείο σας για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων για τα έξοδα επιστροφής ταχυδρομικών τελών σας. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας. Είναι σημαντικό και μια απαίτηση που κατά την επιστροφή αγαθών από το εξωτερικό που θα συμπληρώσουν ένα έντυπο διασάφησης ως "επέστρεψε ανεπιθύμητα προϊόντα με μηδενική αξία». Η reloadfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για την επακόλουθη χρεώσεις που προκύπτουν, όπως εισαγωγικός δασμός και το κόστος επεξεργασίας οφείλεται σε ανεπαρκή σήμανση του επιστρεφόμενου πακέτου.
Τέλος όλα τα προϊόντα που επρόκειτο να επιστραφούν πρέπει να συνοδεύονται με όλα τα συνοδευτικά.